Art / Design

Folly for a Flyover

There is a gap between the east and west lines of traffic of the A12 as it runs over the canals around Hackney. Underneath the roads, protruding up through the gap, is a temporary building here only for the summer. Made of an uncountable number of blocks cut from reclaimed timber, this is yet another space to eat, drink and watch old movies outdoors.

It looked quite interesting, but sadly it was closed when we went at lunchtime on Saturday so we couldn’t see inside, instead we peered through the wire fence surrounding. I can’t believe how popular the desire to use and enjoy increasingly unlikely spaces seems to have become.

Hackney Folly for a Flyover 1

Hackney Folly for a Flyover 2

Hackney Folly for a Flyover 6

Hackney Folly for a Flyover 3

Hackney Folly for a Flyover 4

Hackney Folly for a Flyover 5

Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s